www.subsidieoppas.nl

GASTOUDERBUREAU HAPPY te Bergeijk    Voor bemiddeling en begeleiding gastouderopvang.
 tel. 06-54311828 Marcel van Gorp, E-mail: [email protected]

Prijs vanaf 20 euro per maand / gezin. Dit geldt ook voor twee kinderen of meer

 

KWALITEIT GASTOUDEROPVANG

De overheid heeft bepaald dat ouders recht hebben op kinderopvangtoeslag op het moment dat de gastouder en het gastouderbureau aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen.  Op gebied van kwaliteit heeft het gastouderbureau de taak jaarlijks de opvanglocatie te controleren op veiligheid en gezondheid. Tevens heeft het gastouderbureau de taak om er op toe te zien dat  er volgens het pedagogischbeleidsplan gewerkt wordt door de gastouder. In het pedagogischbeleidsplan staan alle richtlijnen omschreven voor de gastouder. Om gastouder te kunnen worden moet u voldoen aan de Criteria gastouders

De ouders hebben alleen recht op kinderopvangtoeslag als de gastouder in het LRK (Landelijk Register Kinderopvang) staat geregistreerd. Kinderopvanginstellingen komen pas in het LRK te staan nadat de GGD deze locatie's goed heeft gekeurd. Op de gastouders vindt er steekproefsgewijs een controle plaats door de GGD. Gastouderbureau's worden meestal jaarlijks geinspecteerd door de GGD. Het inspectierapport van Gastouderbureau Happy is ook te vinden onder de kop kwaliteit.

In verband het coroan virus is een extra pagina aangemaakt. Hierin staan vooral de links om gemakkelijk infgormatie op te zoeken. De belangrijkste link is naar het protcol kinderopvang.


Coronavirus voorzorgsmaatregelen

Criteria gastouders

Pedagogisch beleidsplan

Protocol medicijnen verstreking

Protocol kindermishandeling

Protocol Wiegendood

Protocol-Hygiene

Vervoersverklaring gastkinderen protocol

GGD inspectierapporten

klachten

Formulierongevallenregistratie